Verkauf - Villa - Grand Gaube - Villa met 4 slaapkamers in het hart van het authentieke dorp Grand Gaube

Villa met 4 slaapkamers in het hart van het authentieke dorp Grand Gaube

225 m2 Wohnfläche

376 m2 Fläche Grundstück

4 Zimmer

509 892 € Verkaufspreis

Grand Gaube

Villa met 4 slaapkamers in het hart van het authentieke dorp Grand Gaube

Deze villa met 4 slaapkamers is een oase van rust midden in de natuur. Vanaf het moment dat je binnenkomt, ontdek je een waar toevluchtsoord, waar het architectonische ontwerp harmonieert met de rustgevende sfeer en de verzorgde tuin, waardoor de ideale omgeving ontstaat om te ontspannen.

Binnen zijn de meubels en het kleurenschema warm en licht, terwijl de grote ramen zacht natuurlijk licht binnenlaten in de leefruimte. De ruime slaapkamers bieden ook een adembenemend uitzicht.

De woonkamer opent naar buiten, waar je kunt genieten van rustige momenten op het terras, dat veel ruimte biedt voor entertainment en is aangekleed met hoogwaardige materialen. Het uitzicht vanaf het terras spreekt voor zich en is de perfecte plek om te zitten en te genieten van de frisse lucht, terwijl je uitkijkt over de oceaan en de noordelijke eilanden.

De glazen wanden vormen een harmonieus geheel met de omringende natuur, terwijl het ruime zwembad en de bar bijdragen aan de ontspannende aantrekkingskracht van het terras.

North Islands View ligt in het hart van het authentieke dorp Grand Gaube, in het noorden van Mauritius. Dit unieke project biedt een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan en de Noordelijke Eilanden. De ruime appartementen zullen u laten genieten van het welzijn en de zachte levensstijl van Mauritius. U zult weggevoerd worden uit het dagelijkse leven in een
droomomgeving.

GRAND GAUBE EEN LAND VAN AUTHENTICITEIT
Grand-Gaube, een klein vissersdorp aan de noordkust van het eiland, ligt op slechts 10 minuten van Grand-Baie, waar zich winkelcentra, trendy restaurants en bars, sportcentra en medische faciliteiten bevinden. Grand-Gaube ligt dicht bij internationale scholen en zal zeker in de smaak vallen. Het staat bekend om de turquoise lagune en het adembenemende uitzicht op de noordelijke eilanden, waaronder Île Ronde en Le Coin de Mire. Het noorden van het eiland is een populaire ontmoetingsplaats voor liefhebbers van water- en landactiviteiten.
Referenz : MZIMC457
Contact
Interessiert Sie diese Immobilie?
Property Broker

Ich möchte Angebote und Informationen der Michaël Zingraf Real Estate Group erhalten.

Prestations

  • Klimaanlage
  • Internet
  • Außenbeleuchtung
  • Schwimmbad


Informationen über die Risiken, denen dieses Gut ausgesetzt ist, finden Sie auf der Website Georisques : www.georisques.gouv.fr

Unsere Agenturen à votre service
Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice Office 7 & 8 Sunset Boulevard Route Royale 30500 Grand Baie
agence Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice
Property Broker

Céline VALLEE LACOSTE