Verkauf - Villa - Grand Baie - Mauritius - Villa in het hart van een woonwijk - Grand Baie

Mauritius - Villa in het hart van een woonwijk - Grand Baie

187 m2 Wohnfläche

492 m2 Fläche Grundstück

3 Zimmer

559 500 € Verkaufspreis

Grand Baie

Mauritius - Villa in het hart van een woonwijk - Grand Baie

Deze residentie ligt in een rustige woonwijk in het noorden van Mauritius en biedt een opmerkelijke verzameling van 12 moderne villa's met ruime veranda's, privézwembaden en weelderige tropische tuinen. De drie- en vierkamervilla's combineren het plezier van luxe met een gunstige ligging. Ze liggen vlakbij Grand Baie, een van de meest levendige kustdorpen van het eiland. Bewoners kunnen ook de vele prachtige stranden van het noorden ontdekken, op slechts een klein eindje rijden. Deze exclusieve villa's zijn ontworpen om bewoners een verfijnde leefomgeving en een opmerkelijke eilandervaring te bieden.

Het eiland staat internationaal bekend om zijn prachtige stranden en turquoise lagunes, schilderachtige berglandschappen en vreedzame, gastvrije multi-etnische bevolking. Met een aangenaam tropisch klimaat het hele jaar door, beschikt het over een indrukwekkende reeks exotische flora en fauna. Het levendige multiculturele erfgoed en de diverse gemeenschappen zijn ook de kern van de identiteit en een bron van trots voor alle Mauritianen.

De villa's hebben grote, lichte open woonruimtes, dankzij de dubbele hoogte en de vaste ramen boven de schuifdeuren in de woonkamer. Het neutrale kleurenpalet creëert elegante, eigentijdse ruimtes die kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Er is bijzondere aandacht besteed aan details: de keuken en de bar zijn uitgerust met apparatuur en toebehoren van topkwaliteit. De kamer staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor er een geweldige, gezellige ruimte ontstaat om gasten te ontvangen. In elke slaapkamer laten grote ramen natuurlijk licht en een zachte kustbries binnen. De ouderslaapkamer geeft uit op de tuin met zijn eigen privéterras. Hij is verbonden met de badkamer door een praktische kleedkamer.

Het complex is ideaal gelegen, naast Grand Baie en zijn vele vrijetijds- en recreatiecentra voor alle leeftijden. Lokale bewoners hebben toegang tot kruidenierswinkels, bakkerijen, restaurants en bars, evenals winkelcentra, boetieks, schoonheidssalons, gezondheidscentra en water- en landsportcomplexen. Er zijn ook luxe spa's en uitstekende restaurants in de vijfsterrenhotels langs de kust.

Eigenaars profiteren ook van bevoorrechte toegang tot de 5 hotels van de Sea Resorts Hotels groep verspreid over het eiland, waar ze kunnen genieten van onvergetelijke vakanties aan het strand of in het hart van de natuur.
Referenz : MZIMC177
Contact
Interessiert Sie diese Immobilie?
Property Broker

Ich möchte Angebote und Informationen der Michaël Zingraf Real Estate Group erhalten.

Prestations

  • Klimaanlage
  • Doppelverglasung
  • Schiebefenster
  • Stromgenerator
  • Internet
  • Möbliert
  • Außenbeleuchtung
  • Portier
  • Glasfaser
  • Sicherheitsdienst
  • Elektrotor
  • Videoüberwachung
  • Schwimmbad


Informationen über die Risiken, denen dieses Gut ausgesetzt ist, finden Sie auf der Website Georisques : www.georisques.gouv.fr

Unsere Agenturen à votre service
Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice Office 7 & 8 Sunset Boulevard Route Royale 30500 Grand Baie
agence Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice
Property Broker

Céline VALLEE LACOSTE