Verkauf - Villa - Rivière Noire - Mauritius - Villa in het hart van een jachthaven - Riviere Noire

Mauritius - Villa in het hart van een jachthaven - Riviere Noire

545 m2 Wohnfläche

1 155 m2 Fläche Grundstück

6 Zimmer

3 300 000 € Verkaufspreis

Rivière Noire

Mauritius - Villa in het hart van een jachthaven - Riviere Noire

Mauritius is een van de mooiste eilanden ter wereld en staat bekend om zijn kristalheldere lagunes en prestigieuze gastvrijheid. Het land is een smeltkroes van culturen en religies en wordt internationaal erkend als een zeldzaam voorbeeld van sociale vrede en eenheid in een multiculturele samenleving. Het eiland wordt ook steeds aantrekkelijker voor buitenlandse investeerders.
Rivière Noire staat bekend om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en is een uitstekende bestemming voor watersporten. Het combineert authentieke dorpse charme met moderne faciliteiten zoals restaurants, bars, winkelcentra en essentiële diensten, waaronder medische centra en internationale scholen.

Met een oppervlakte van 12,8 hectare en een prachtige bergachtergrond is dit de enige residentiële jachthaven van het eiland, die eigenaars het voorrecht biedt hun eigen huis te bezitten. Dit IRS-project zal uiteindelijk 143 woningen aan het water omvatten.

Deze luxe villa is gebouwd op een perceel van in totaal 1155 m2 met uitzicht op de rivier en de bergen, en is een echt architectonisch juweeltje. De leefruimtes zijn zeer goed georiënteerd, bijzonder ruim en licht.
Het is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een rustgevende, strakke architectuur. De bebouwde oppervlakte is 545 m2. De villa is ontworpen met het oog op functionaliteit, zowel binnen als buiten. De keuze voor grote openingen naar de tuin, zowel voor de hoofdingang als voor de ramen, geeft de villa een open en communicatief karakter tussen binnen en buiten, dat ook rekening houdt met het warme klimaat van de westelijke regio gedurende het hele jaar, met plekken met schaduw. Binnen vind je een leefruimte met een open keuken met de modernste apparatuur (koelkast, oven, kelder, enz.), een bijkeuken, een wasruimte en een dienstbodekamer met eigen doucheruimte. Er is ook een zit- en eetkamer met grote ramen die uitkomen op het overdekte terras, waardoor er veel natuurlijk licht is. Een slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond is omgebouwd tot een tv-lounge.

De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers met eigen badkamer en dressing, waaronder 2 master suites met bad. Twee van de slaapkamers hebben een terras met uitzicht op de rivier. Er is ook een studieruimte. De ruime tv-lounge geeft toegang tot een zeer intieme kiosk. Het biedt ook een prachtig uitzicht op het zwembad, de rivier en de tuin. De keuze van meubels en interieurdecoratie voegt precies de juiste hoeveelheid kleur en textuur toe aan deze architectuur, zonder overdaad of rommel. De villa heeft ook een afgesloten garage voor 2 auto's met bergruimte. Het is volledig voorzien van airconditioning.
Er is ook een aanlegsteiger in de jachthaven voor een boot van 12 meter.

Eigenaren genieten privileges zoals
- L'Estuaire, een klein winkelcentrum
- Een spa
- Sportschool
- Jachthaven
- Restaurant & bar
Referenz : MZIMC186
Contact
Interessiert Sie diese Immobilie?
Property Broker

Ich möchte Angebote und Informationen der Michaël Zingraf Real Estate Group erhalten.

Prestations

  • Klimaanlage
  • Schiebefenster
  • Stromgenerator
  • Internet
  • Möbliert
  • Carport
  • Außenbeleuchtung
  • Glasfaser
  • Sicherheitsdienst
  • Videoüberwachung
  • Schwimmbad
  • Schwimmbad in Miteigentum
  • Sauna
  • Spa
  • Solaranlage


Informationen über die Risiken, denen dieses Gut ausgesetzt ist, finden Sie auf der Website Georisques : www.georisques.gouv.fr

Unsere Agenturen à votre service
Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice Office 7 & 8 Sunset Boulevard Route Royale 30500 Grand Baie
agence Michaël Zingraf Real Estate Île Maurice
Property Broker

Audrey GREGOIRE